logo
Kispesti Eötvös József Általános Iskola
Angol Nyelvtudásért Alapítvány Asz: 19668332-1-43
Kezdolap_6

Kedves Gyerekek!

Hosszú idő óta végre most van lehetőségünk személyesen találkozni, megismerkedhetünk egymással! Szeretettel meghívunk március 23-án 17.00 órakor a Kispesti Eötvös József Általános Iskolába az első élő iskolanyitogató foglalkozásunkra. Lesz sok izgalmas játék, móka, sőt táncra is perdülünk! Amíg mi játszunk, a szüleitek sem fognak unatkozni, mert az iskola ebédlőjében sok érdekeset hallhatnak az igazgató bácsitól, reméljük, minden kérdésükre választ kapnak. Már nagyon izgatottan várjuk az első személyes találkozást! Szeretettel ölel: Ági néni és Anita néni

Kedves Szülők!

Ha úgy érzik, hogy szívesen íratnák gyermeküket a 2022/2023. tanévben a Kispesti Eötvös József Általános Iskola 1. osztályába, töltsék ki az előzetes szándéknyilatkozatot. Felhívom figyelmüket, hogy a szándéknyilatkozat nem helyettesíti a beiratkozást!

Köszönettel:

Dufek János

Intézményvezető

 

 

Kedves Szülők!

Az első iskolanyitogató foglalkozásunkat reményeink szerint az iskolánkban (Kispesti Eötvös József Általános Iskola Budapest Eötvös utca 13.) 2022. őszén. Amennyiben a járványhelyzet nem engedi, ugyanebben az időpontban a leendő első osztályos tanító nénik online foglalkozást tartanak a gyerekeknek. Ehhez, kérjük, hogy gyermekük nevének megadásával jelentkezzenek az alábbi email címen:

eotvosiskolanyitogato@gmail.com

Mindenkit szeretettel várunk!