logo
Kispesti Eötvös József Általános Iskola
Angol Nyelvtudásért Alapítvány Asz: 19668332-1-43
Kezdolap_6

Üzenőfal

Kerületi Napközis Tábor 2023

A tábort a XIX. kerületi önkormányzat biztosítja a kispesti lakhelyű vagy kispesti általános iskolába járó 7-15 éves gyermekek számára.

Tábor kezdete: 2023. június 26., hétfő
Zárás: 2023. augusztus 18., péntek
A foglalkozások reggel 8 órától délután 16 óráig tartanak. 
Ügyelet: naponta 6-8 óráig és 16-18 óráig lesz.  
Helyszín: Kispesti Vass Lajos Általános Iskola (1193 Bp., Csokonai u. 9.)

A táborba jelentkezhetnek: végzett első osztályosoktól nyolcadik osztályos gyermekekig, akik a kerületben élnek, bejelentett lakcímmel rendelkeznek vagy a kerületben tanulnak. Napi háromszori étkezést biztosítunk. Ételelvitelre nincs lehetőség.

Idén a tanulói adatlapot a táborba való érkezés első napján kell leadni! 

Az étkezés befizetése a Lakoma programon keresztül.  A programban ki kell választani a napközis tábor lehetőséget, és azon belül azokat a napokat szíveskedjenek bejelölni (pipával), melyeken gyermeke a táborban tölti majd a napját. 

Étkezési befizetésre akkor is kell jelentkezni, ha a gyermek ingyenesen étkezik, mert csak ebben az esetben tudunk számára ételt rendelni.

Első hétre a személyes étkezési befizetés ideje: 2023. június 14. szerda 15.00-18.00 óráig és június 15. csütörtök 7.00-10.00 óráig a Vass Lajos Általános Iskolában

Pótbefizetés nem lesz. Amennyiben valaki lemaradt a készpénzes befizetésről, a Lakoma programon keresztül tudja pótolni azt online fizetéssel. Így, aki péntek 9 óráig befizet, annak a gyermeke hétfőtől tud jönni a táborba, a későbbi befizetők csak keddi naptól jöhetnek. 

További étkezési befizetések/jelentkezés: minden tábori hetet megelőző csütörtökön 16.00-18.00 óra között és pénteken 7.00-9.00 óra között a Vass Lajos Általános Iskolában az étkezési koordinátornál.
A táborban ételallergiás gyerekek étkeztetése is biztosított. Kérjük a szülőket, hogy az erről szóló orvosi igazolást a befizetés alkalmával hozzák magukkal!

Részvételi díj: az iskolákban aktuálisan fizetendő étkezés díja.
A tábori mobil száma: 06 20 942 6748 (Csak a tábor időszaka alatt aktív!)

Napközis tábor tervezett programjai: kézműves foglalkozások, strandolás, sport- és szabadtéri játékok, versenyek, előadások a tábor helyszínén.

Házirend

Adatvédelmi nyilatkozat

Tanulói adatlap

Kiss-Szitár Orsolya
Tagintézmény-vezető

KMO Művelődési Központ és Könyvtár
Wekerlei Kultúrház
1192 Budapest, Petur u. 7.
Telefon: +36 1 282 98 95
Mobil: +36 20 535 7160
wkk.kispest.hu

Kedves Szülők!

 A ballagás napjára / június 9. / és az osztálykirándulások idejére / június 13-15./ ebédbefizetésre nincs lehetőség.


intézményvezető

Kedves Szülők!

Nagyon köszönjük Önöknek (is), hogy a tanév során olyan sok érdeklődő gyerkőc látogatta meg a társasjáték szakkör eddigi alkalmait, alig bírtuk hangszálakkal a hatalmas játékpartikat! 🙂

A társasjáték szakkör idei utolsó alkalmát jövő héten szerdán, május 3-án tartjuk meg 13-14:30-ig a 213. teremben, szeretettel várjuk az érdeklődőket! 🙂

ELŐZETES szándéknyilatkozatokat holnaptól lehet kérni a táboroztató pedagógusoktól! A nyilatkozatokra kérjük feltüntetni, hogy melyik hétre jelentkezik a gyerek. Egy gyerek csak egy turnusra jelentkezhet! A helyek korlátozottak, a jelentkezés nem jelenti az automatikus részvételt! További részletek a mellékelt tájékoztatóban, amit megtalálnak a honlapunkon is. Köszönjük!

Kedves Szülők!

Iskolánk könyvtáros tanára: Szabóné Tóth Ildikó rangos elismerésben részesült. A Könyvtáros Tanárok Egyesülete által alapított ” Hivatásért-díjat”, az ezzel járó emlékérmet és oklevelet az Országos Széchényi Könyvtárban vehette át. Gratulálunk!

Kedves Szülők!

Üdvözlettel,

Iskolavezetés

Tisztelt Szülők!

Az étkezési díj kedvezmények érvényesítéséhez minden tanévben be kell nyújtani a nyilatkozatokat. Mivel 2022. augusztus elsejétől online bankkártyával vagy utalással be tudnak fizetni szeptember hónapra, ezért kérjük, hogy a kedvezmények igénybevételéhez a nyilatkozatokat előzetesen nyújtsák be. Amennyiben ezt nem teszik meg, nem fogja a rendszer engedni a befizetést!

2022. június 15-ig 2022. szeptember 1-i dátummal a területi koordinátorok e-mail címere küldjék el a nyilatkozatokat.

A nyilatkozatot letölthetik a Lakoma program kezdőlapjáról, ahol minden egyéb információt megtalálnak a befizetéssel és a kedvezményekkel kapcsolatban:

https://lakoma.mexxa.hu/lakoma/indexsz.html

Kérjük továbbá amennyiben készpénzben fizetnek be első alkalommal az intézményben, az adatkezelési nyilatkozatot 2022. szeptember 1-i dátummal, aláírva hozzák magukkal és az ebédbefizetés helyszínén adják le. Az adatkezelési nyilatkozatot a fenti linken találják.

Kedvezményekről további tájékoztatást az alábbi linken olvashatnak:

https://csalad.hu/tamogatasok/etkezesi-dijkedvezmeny

Az online felület használatához szükséges regisztrációs kódot a területi koordinátoroktól kérhetik el. Új tanulók esetében a regisztrációs kódot csak a gyermek adatainak Lakoma programba történő rögzítése után tudjuk generálni. Az adatrögzítés folyamatban van.

Az iskolai területi koordinátorok elérhetőségei:

Curkán Barbara (Kispesti Móra Ferenc Óvoda, Ált. Isk. és EGYMI, Kispesti Erkel Ferenc Ált. Isk., Kispesti Puskás Ferenc Ált. Isk.): curkanbarbara@gesz.kispest.hu

Ladányi Gyula (Kispesti Vass Lajos Ált. Isk., Kispesti Bolyai János Ált. Isk.): ladanyigyula@gesz.kispest.hu

Pákozdi Krisztina (Kispesti Eötvös József Ált. Isk., Kispesti Gábor Áron Ált. Isk. mindkét tagintézménye): kovacskriszti@gesz.kispest.hu

Shuqeir Hamzehné Ilonka (Kispesti Kós Károly Ált. Isk., Kispesti Pannónia Ált. Isk., Kispesti Deák Ferenc Gimnázium): shuqeirhamzehne@gesz.kispest.hu

Köszönettel:

GESZ közétkeztetés

                                                                                                                 

Nagyon sok alsós kisdiákunk részt vett a Szalay Könyvek által meghirdetett „Az én kedvenc állatom” témában kiírt rajpályázaton.