Üzenőfal

Kedves Szülők!

Nagyon sok alsós kisdiákunk részt vett a Szalay Könyvek által meghirdetett „Az én kedvenc állatom” témában kiírt rajpályázaton.

https://szalaykonyvek.hu/rajzpalyazat

Ezen a linken keresztül, a szavazok felirat megnyomásával, a gyermek becenevére és korosztályára leszűkítve megtalálhatják a pályázó gyermekek alkotásait.

A szavazáson bárki részt vehet és leadhatja a voksát a neki legjobban tetsző rajzra.

Köszönjük az eddigi pályamunkákat és sok sikert kívánunk a résztvevőknek.

Kérjük, Ön is látogasson el az oldalra és támogassa kisdiákjainkat!

Köszönjük!

Kedves Szülők!


A Covid 4. hulláma egyre erőteljesebb. Ez a típus könnyen terjed a gyerekek között is. Iskolánkban eddig csak egy osztály került karanténba, ami nagyon jónak minősül tankerületi összehasonlításban. Az is igaz, hogy több iskolánkba járó gyermek családtagjai is érintettek lettek. Ezekben az esetekben vagy nem lettek a gyerekek fertőzöttek, vagy az eredmény megérkezésekor már letelt az esettel összefüggően elrendelhető karantén időszaka. November 15-től a közösségi terekben elrendeltem a maszk használatát. Annak érdekében, hogy minél kisebb legyen a fertőzés veszélye, november 22-től az iskola teljes területén – az ebédlő és a tornaterem kivételével – kötelező lesz a maszk viselése. Megértésüket és segítségüket köszönöm!
Üdvözlettel,

Dufek János

intézményvezető

Kedves Szülők, Nagyszülők!

Iskolánk egy Tesco által meghirdetett pályázaton szeretne részt venni. Keressük az iskolánkba járó tanulók azon hozzátartozóit, akik a Tescoban dolgoznak. Szeretnénk, ha pályázatunkban, mint támogatót fel tudnánk őt(őket) tüntetni.

Várjuk jelentkezésüket a eotvos@iskola.kispest.hu e-mail címen!

Köszönettel: Eötvös Iskola közössége

Ruttkay Csabára emlékezünk

Kedves Szülők!

Tisztelt Szülők!

November 15-én ismét van lehetőség a gyermekek részére Covid elleni oltakozásra. Az oltások felvételéhez minden esetben – így a második oltás esetén is – elengedhetetlen, hogy a diáknál legyen az aláírt, kitöltött szülői hozzájáruló nyilatkozat, valamint második oltás esetén az első oltáskor kapott oltási igazolás.

Amennyiben élni kívánnak az oltakozási lehetőséggel, legkésőbb november 12-ig jelezzék e-mailben és küldjék be az osztályfőnöknek a kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, mely letölthető a honlapról vagy átvehető a portán is.

Hozzájáruló_nyilatkozat_oltási_kampányhoz

Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatásának értelmében az oktatási intézményekben 2021. augusztus 30-31-én, valamint szeptember 2-3-án lehetőség lesz Covid-elleni védőoltás felvételére KIZÁRÓLAG a 12. életévüket 2021. szeptember 1–ig betöltött tanulók számára.

FONTOS: valamennyi 12 év feletti tanuló törvényes képviselője köteles nyilatkozatot kitölteni arról, hogy kéri, vagy nem kéri az oltást. Erről a kitöltött jelentkezési lapot 2021.augusztus 25-ig küldjék vissza! Bármelyik megoldást választják, mindenképpen jelezzenek! Amennyiben élni kívánnak az oltás lehetőségével, a hozzájáruló nyilatkozatot is ki kell tölteni és a törvényes képviselőnek aláírni. Az oltás pontos időpontjáról és helyszínéről értesítést kapnak.

A részletes tájékoztatót, a jelentkezési lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot le tudják tölteni a honlapról, az iskola facebook oldaláról, a KRÉTA naplóból, illetve megtalálják az iskola portáján.

Szülői_tájékoztató_EMMI

Diákok_jelentkezési_lap_covid19_oltas

Hozzájáruló_nyilatkozat_oltási_kampányhoz

Kedves Szülők!

A GESZ üzeni:

A Lakoma program főoldalán felugró ablakban található nyilatkozattal tudják igénybe venni az étkezési díjkedvezményeket. https://lakoma.mexxa.hu/lakoma/indexsz.html

Szeretettel meghívjuk Önöket iskolánk honlapján és facebook oldalán egy kis barangolásra.
A színes jelekre kattintva betekintést nyerhetnek az itt folyó munkába.
A képre kattintva indul a virtuális iskolalátogatás.