logo
Kispesti Eötvös József Általános Iskola
Angol Nyelvtudásért Alapítvány Asz: 19668332-1-43
Kezdolap_6

Üzenőfal

Kedves Szülők!

EÖTVÖS ISKOLA EBÉDBEFIZETÉS

2022. OKTÓBER HÓNAPRA :

SZEPTEMBER 20-án, kedden

7-10 ÓRÁIG

Árak/nap: 1x-i alsó: 417.-, felső: 422.-

3x-i alsó: 677.-, felső: 682.-

KÉSZPÉNZZEL CSAK EZEN A NAPON, ÉS IDŐPONTBAN TUDNAK BEFIZETNI!

Kedves Szülők!

A délutáni foglalkozások alóli felmentési kérelem nyomtatható formában megtalálható az intézmény honlapján és  Facebook oldalán, nyomtatott formában átvehető az iskola portáján.

Köszönettel: Vezetőség


Tisztelt Szülők!

Az étkezési díj kedvezmények érvényesítéséhez minden tanévben be kell nyújtani a nyilatkozatokat. Mivel 2022. augusztus elsejétől online bankkártyával vagy utalással be tudnak fizetni szeptember hónapra, ezért kérjük, hogy a kedvezmények igénybevételéhez a nyilatkozatokat előzetesen nyújtsák be. Amennyiben ezt nem teszik meg, nem fogja a rendszer engedni a befizetést!

2022. június 15-ig 2022. szeptember 1-i dátummal a területi koordinátorok e-mail címere küldjék el a nyilatkozatokat.

A nyilatkozatot letölthetik a Lakoma program kezdőlapjáról, ahol minden egyéb információt megtalálnak a befizetéssel és a kedvezményekkel kapcsolatban:

https://lakoma.mexxa.hu/lakoma/indexsz.html

Kérjük továbbá amennyiben készpénzben fizetnek be első alkalommal az intézményben, az adatkezelési nyilatkozatot 2022. szeptember 1-i dátummal, aláírva hozzák magukkal és az ebédbefizetés helyszínén adják le. Az adatkezelési nyilatkozatot a fenti linken találják.

Kedvezményekről további tájékoztatást az alábbi linken olvashatnak:

https://csalad.hu/tamogatasok/etkezesi-dijkedvezmeny

Az online felület használatához szükséges regisztrációs kódot a területi koordinátoroktól kérhetik el. Új tanulók esetében a regisztrációs kódot csak a gyermek adatainak Lakoma programba történő rögzítése után tudjuk generálni. Az adatrögzítés folyamatban van.

Az iskolai területi koordinátorok elérhetőségei:

Curkán Barbara (Kispesti Móra Ferenc Óvoda, Ált. Isk. és EGYMI, Kispesti Erkel Ferenc Ált. Isk., Kispesti Puskás Ferenc Ált. Isk.): curkanbarbara@gesz.kispest.hu

Ladányi Gyula (Kispesti Vass Lajos Ált. Isk., Kispesti Bolyai János Ált. Isk.): ladanyigyula@gesz.kispest.hu

Pákozdi Krisztina (Kispesti Eötvös József Ált. Isk., Kispesti Gábor Áron Ált. Isk. mindkét tagintézménye): kovacskriszti@gesz.kispest.hu

Shuqeir Hamzehné Ilonka (Kispesti Kós Károly Ált. Isk., Kispesti Pannónia Ált. Isk., Kispesti Deák Ferenc Gimnázium): shuqeirhamzehne@gesz.kispest.hu

Köszönettel:

GESZ közétkeztetés

Tisztelt Szülők!

MÓDOSÍTÁS!

ELNÉZÉST KÉRÜNK!

A következő tanévi tervezéshez szükségünk van az alábbi adatokra. Kérjük az adatlapot kitöltve, aláírva, 2022. szeptember 15-ig az osztályfőnöknek visszaküldeni szíveskedjenek. A gyermek nevét és leendő osztályát legyenek szívesek feltüntetni a lap alján.

Nagyon szépen köszönjük

Kedves Szülők!

   A hit-és erkölcstan tanulásával kapcsolatos szülői nyilatkozat a következő tanévre vonatkozóan  május 20-ig módosítható a linken található  dokumentum kitöltésével. A dokumentum nyomtatott formában is igényelhető az osztályfőnököknél.

Hit-és erkölcstan

                                               Vezetőség

2022.03.07-től iskolánkban nem kötelező a maszkviselés.😀

                                                                                                                 

Nagyon sok alsós kisdiákunk részt vett a Szalay Könyvek által meghirdetett „Az én kedvenc állatom” témában kiírt rajpályázaton.

https://szalaykonyvek.hu/rajzpalyazat

Ezen a linken keresztül, a szavazok felirat megnyomásával, a gyermek becenevére és korosztályára leszűkítve megtalálhatják a pályázó gyermekek alkotásait.

A szavazáson bárki részt vehet és leadhatja a voksát a neki legjobban tetsző rajzra.

Köszönjük az eddigi pályamunkákat és sok sikert kívánunk a résztvevőknek.

Kérjük, Ön is látogasson el az oldalra és támogassa kisdiákjainkat!

Köszönjük!

 

Tisztelt Szülők!

November 15-én ismét van lehetőség a gyermekek részére Covid elleni oltakozásra. Az oltások felvételéhez minden esetben – így a második oltás esetén is – elengedhetetlen, hogy a diáknál legyen az aláírt, kitöltött szülői hozzájáruló nyilatkozat, valamint második oltás esetén az első oltáskor kapott oltási igazolás.

Amennyiben élni kívánnak az oltakozási lehetőséggel, legkésőbb november 12-ig jelezzék e-mailben és küldjék be az osztályfőnöknek a kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, mely letölthető a honlapról vagy átvehető a portán is.

Hozzájáruló_nyilatkozat_oltási_kampányhoz

Kedves Szülők!

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának tájékoztatásának értelmében az oktatási intézményekben 2021. augusztus 30-31-én, valamint szeptember 2-3-án lehetőség lesz Covid-elleni védőoltás felvételére KIZÁRÓLAG a 12. életévüket 2021. szeptember 1–ig betöltött tanulók számára.

FONTOS: valamennyi 12 év feletti tanuló törvényes képviselője köteles nyilatkozatot kitölteni arról, hogy kéri, vagy nem kéri az oltást. Erről a kitöltött jelentkezési lapot 2021.augusztus 25-ig küldjék vissza! Bármelyik megoldást választják, mindenképpen jelezzenek! Amennyiben élni kívánnak az oltás lehetőségével, a hozzájáruló nyilatkozatot is ki kell tölteni és a törvényes képviselőnek aláírni. Az oltás pontos időpontjáról és helyszínéről értesítést kapnak.

A részletes tájékoztatót, a jelentkezési lapot és a hozzájáruló nyilatkozatot le tudják tölteni a honlapról, az iskola facebook oldaláról, a KRÉTA naplóból, illetve megtalálják az iskola portáján.

Szülői_tájékoztató_EMMI

Diákok_jelentkezési_lap_covid19_oltas

Hozzájáruló_nyilatkozat_oltási_kampányhoz

Kedves Szülők!

A GESZ üzeni:

A Lakoma program főoldalán felugró ablakban található nyilatkozattal tudják igénybe venni az étkezési díjkedvezményeket. https://lakoma.mexxa.hu/lakoma/indexsz.html

Szeretettel meghívjuk Önöket iskolánk honlapján és facebook oldalán egy kis barangolásra.
A színes jelekre kattintva betekintést nyerhetnek az itt folyó munkába.
A képre kattintva indul a virtuális iskolalátogatás.