logo
Kispesti Eötvös József Általános Iskola
Angol Nyelvtudásért Alapítvány Asz: 19668332-1-43
Kezdolap_6

Iskolapszichológus

Tájékoztató az iskolapszichológus szolgáltatásairól

Kedves Szülők!

November 17-én, ezen a héten csütörtökön 17 órától 18:30-ig Csomó Judit iskolai szociális munkás és Kéry Nikolett iskolapszichológus szervezésében lesz egy szülőklub, amelyre sok-sok szeretettel várják azelső és második osztályos tanulóink érdeklődő szüleit. Egy interaktív beszélgetéssel és közös gondolkodással, illetve kisebb gyakorlatokkal, “feladatokkal” megtöltött alkalom lesz, amelyen a résztvevő szülők aktív részvételével az alábbi témákat járják körbe:

– miért fontos a minőségi időtöltés a családon belül, és milyen konkrét lehetőségek állnak rendelkezésre annak érdekében, hogy a családban közösen töltött szabadidőt minőségi programokkal, tevékenységekkel tudják megtölteni úgy, hogy az a gyerekeknek és a szülőknek is pihentető, testileg-lelkileg-érzelmileg feltöltő legyen;

– hogyan tudják szülőként segíteni a gyermeküket abban, hogy ügyesen be tudjon illeszkedni az osztályába, kortárs közösségébe, és miért is fontos ezt még ilyen “korán”, első-második osztályban megtámogatni;

– hogyan tudják szülőként az első és második osztályos gyermeküket segíteni a tanulásban, a jobb iskolai teljesítmény elérésében.

Szeretettel várják tehát azokat az elsős és másodikos tanulót nevelő szülőket, szülőpárokat, akik szeretnének közösen gondolkodni, beszélgetni ezekről a témákról. A pontos időpont és a pontos helyszín mellett még további lényeges információk a képen találhatók!

Kedves Szülők!

Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a társasjáték szakkörünk következő, novemberi alkalmának időpontjában változás történt, november 16-án szerdán lesz megtartva. Egy másik fontos változás, hogy 13 órától 15:30-ig fog tartani a szakkör, így azok is részt tudnak venni rajta, akiknek 14:40-ig órájuk van!

A helyszín nem változik, továbbra is a 2. emeleten, a 213-as teremben várjuk a gyerekeket, fiatalokat elsőtől nyolcadik osztályig!

Judit néni és Niki néni

Köszönöm előre is a segítséged! 🙂

Legyen szép napod!

Niki

Iskolapszichológus: Kéry Nikolett

Elérhetőség: kery.nikolett.pszichologus@gmail.com

Konzultációhoz előzetes bejelentkezés szükséges e-mailben!

Az iskolában az alábbi időpontokban vagyok elérhető:

                   Hétfő          Kedd         Szerda

                   8-15h         14-16h         8-15h

               209. terem  209. terem  209. terem

“Kedves Szülők!

Iskolapszichológusunk, Niki néni októbertől délutáni csoportos foglalkozást indít a felső tagozatos diákjaink számára. A csoporttal kapcsolatos részletek a képen olvashatók, érdeklődni és jelentkezni pedig a kery.nikolett.pszichologus@gmail.com e-mail címen tudnak szeptember 30-ig!”

Kedves Szülők!

Az iskolában iskolapszichológusként dolgozom. Keressenek bizalommal, ha úgy érzik, gyermekük fejlődésében segítségükre lehetek!

Milyen esetekben fordulhatnak iskolapszichológushoz?

Például, ha…

Hogyan tud segíteni az iskolapszichológus?

Sok erőt, türelmet és jó egészséget kívánok Önöknek!

Keressenek bizalommal a tanév során!

Kéry Nikolett, iskolapszichológus